De to thai-søstre Moriya og Ariya Jutanugarn (billedet/ Getty), i LPGA-feltet kaldet Mo&May, vandt i lørdags Dow Great Lakes Bay Invitational i Michigan.

Deres vinderscore, -24, indeholdt to gange 59, -11, i fourball, og selv om de var tre slag foran nr. 2, var sejren ikke i hus før på de sidste huller, da de var startet to slag efter de førende og spillede i tredjesidste bold.

Turneringen var rykket en dag frem, fordi mange i feltet skulle videre til Evian, hvor denne uge byder på en major, og søstrene skulle køre stærkt til lufthavnen for at nå deres fly.

De nåede det ikke og måtte tage af sted dagen efter. De måtte vente, til deres sejr stod klar, modtage sejrstrofæet og skrive et hav af autografer.

Det tog de som en oplevelse efter at have vundet turneringen, som var for par, sammen. Det har de altid drømt om at kunne gøre.

Før sidste runde aftalte de at gå efter birdie på hvert eneste hul, svarende til Pia Nilson og Linda Marriotts ‘vision 54’, hvis mål netop er birdies på samtlige 18 huller – køb evt. deres bog om det på Amazon.com

Er målet -18, er der noget at spilde af, og -11 var jo også acceptabelt. På 18 slog Moriya sin bold i vandet, men Ariyas drive var så fint, at hun afstod fra at spille en ny bold, og Ariya fik da også en afsluttende birdie.

Hvad med søstrene Korda? Jo, de var skam også med, men de sluttede blot som nr. 17 i -13.

Til gengæld kom de en dag tidligere til Evian.

DEL
Forrige artikelSpil linksbaner i Skåne
Næste artikelJunior Ryder Cup aflyst
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.