Meget er druknet i Made in Himmerland og DM i hulspil, så lad os tage nogle af de ting, vi ikke har fået skrevet, bl.a. til slut weekendens resterende turneringsresultater.

The Match bliver gentaget , men da Tiger Woods er i sit livs mest smertefulde genoptræning, spiller Phil Mickelson og Tom Brady, Tampa Bay Buccaneers denne gang mod Bryson DeChambeau  i Green Bay Packers’ quarterback Aaron Rodgers. Det var denne nyhed, der udløste Brooks Koepkas vrede angreb på DeChambeau, der foreløbig er endt med DeChambeaus konstatering af, at han er glad for ikke at skulle betale leje for at bo i Koepkas hoved. På billedet fejrer Mickelson og Brady sejren i den forrige The Match.

Porsche European Open bliver spillet over bare tre dage lørdag – mandag pga. coronarestriktioner, der har umuliggjort de normale rejseplaner mellem Tyskland og Storbritannien.

De to danske spillere i finalerunderne af Irish Challenge sluttede flot af. Oliver Hundebøll med en runde i -5, der sendte ham frem som nr. 18 i -2, mens Nicolai Kristensen blev nr. 29 i +1 efter -3 i slutrunden. Vinder blev Daan Huizing, Holland efter omspil med Eduard Rousord, efter at begge var sluttet i -9

Charles Schwab Cup på PGA vandtes af Jason Kokrak (her i huset kun kaldt kvægfallitten) -14 foran Jordan Spieth -12.

Ladies Italian Open vandtes af amatøren Lucie Malchirand fra Frankrig -7. Line Toft Hansen blev nr. 50 i +5.