Fred Couples (billedet/Getty), der netop er fyldt 63, blev i weekenden den tredjeældste vinder nogensinde på Champions Tour efter Bernhard Langer og Scott Hoch.

Med en godt slidt krop, der tvinger ham til et begrænset program, var det en fantastisk følelse efter at være startet med en dobbeltbogey i første runde at slutte SAS Championship i -20, seks slag foran Steven Alker, og på hvilken måde: Sidste runde i 60 slag som personlig rekord efter 2172 runder på PGA og 420 på Champions Tour!

Han skød med andre ord tre slag bedre end sin alder og fik 12 birdies på de sidste 14 huller. En gang slog han sit drive i vandet, men reddede alligevel par.

En anden glad vinder var Lexi Thompson, der ikke havde vundet i tre år, da hun i søndags vandt Aramco Team Series’ femte turnering i år i -11, tre slag foran Brook Henderson og Madelene Sagström, fire foran Nelly Korda.

Hun spillede, hvad hun selv kalder ‘frygtløs golf’, og roste efter turneringen Aramco og Saudi Golf til skyerne. Lidt pudsigt er det intet problem, selv om pengene også her kommer fra samme fond, der står for LIV-turneringerne.

Mandag var der store, sorte røgskyer fra the Dunes Golf & Tennis Club på Sanibel Island i Florida, hvor man stadig kæmper med at udbedre skaderne efter orkanen Ian. De brændende objekter var carts, golfbiler, hvis Lithiumbatterier ikke kunne klare saltvandet, der oversvømmede hele øen.

I hele Florida har man de seneste uger kæmpet for at golfbanerne i gammel stand igen – med meget vekslende held..

Forrige artikelRasmus Højgaard nr. 5
Næste artikelEndnu en flot pro-debut i ECCO Tour-finalen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.