Samtidig med Den Gyldne Golfbold blev de to portioner fra Santander Talentudviklingspris a 25.000 kr uddelt. I årenes løb har de penge betydet utrolig meget for deres modtagere, og i år er ingen undtagelse.

Modtagerne var Olivia Grønborg og Frederik Kjettrup, der begge går på college i USA og er ved at oparbejde flotte rekordlister.

Olivias Grønborg har vundet fire collegeturneringer i USA, senest Pat Bradley Invitational, og efter sit første år i USA blev hun kåret som Freshman of the Year. I sommerferien i Danmark var der ligeledes fine resultater, bl.a. andenpladsen i DILAC.

Hun vil bruge støtten til specialtræning i putting.

Frederik Kjettrup har stribevis af smukke resultater som collegespiller for Florida State University, og i Danmark blev han i forgangne sommer en smuk nr. 24 i Made in Himmerland og nr. 8 i Frederikshavn Challenge, så han er helt parat, når han bliver professionel til sommer.

Længere tilbage har han vundet DM i såvel slag- som hulspil, og han har vundet såvel guld som sølv på danske landshold ved EM for hold.

Han forestiller sig, at han kan bruge pengene fra Santander til Tourskolen, men han kan også håbe på kort til Korn Ferry Tour gennem en særlig collegeliste, hvis øverst placerede får mulighed for at gå direkte ind her (REKLAME LINK).

Forrige artikelNicolai Højgaard: Ryder Cup havde betydning for sejren i Dubai
Næste artikelChristian Jacobsen vinder 30.000 $ på Next Golf Tour
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.