662.000 kr. blev der mandag fordelt blandt 28 danske professionelle, 27 mandlige og Nanna Koertz Madsen. De udgjordes fortrinsvis af unge spillere, der har brug for en finansiel indsprøjtning for at etablere sig.

Det skete i Pro-Am-turneringen The Hurdle, som hvert år arrangeres af Kunde & Co og er opkaldt efter deres handlingsmodel, hækkeløbet – hvor man sætter over forhindringerne og kommer i mål.

Det usædvanlige ved konceptet er, at den største præmie, 75.000 kr., ikke går til den bedste professionelle, men til den, der coacher sit hold til sejr. Det sikrer den optimale oplevelse for de 28 deltagende hold og giver et mere intimt forhold mellem spillere og professionelle.

I år var det Nicolai Tinning (billedet med trofæ og check), der kunne indkassere de 75.000 kr, og da han også i -6 delte den individuelle andenplads med Victor Østerby, fik han en tiltrængt opmuntring på i alt ca. 100.000 kr. i en vanskelig sæson.

 

Joachim B. Hansen sikrede sig to gange 50.000 kr.

 

Også Joachim B. Hansen, der vandt 50.000 kr. som vinder individuelt i -7 og bagefter vandt Dronning Helle Kundes shoot-out på 50.000 kr. kunne være godt tilfreds med dagen.

 

Oliver Suhr får knus af Helle Kunde for sin birdie på hul 12.

Turneringen var begunstiget af dagens bedste vejr i Danmark, da regnen først begyndte for alvor under den afsluttende shoot-out, hvis deltagere blev fundet på 12. hul, hvor et trecifret antal deltagere hvert år kommer forbi for at se, hvem der først får et knus af Helle Kunde og bagefter skal i shoot-out, fordi de har fået birdie eller bedre.

 

Oliver Percy

 

Det var her, dagens allerførste slag måske også var det allerbedste. Fra 267 m slog Oliver Percy til 2 m og holede siden for eagle.

DEL
Forrige artikelSkønne Chiang Mai i Nordthailand har det hele
Næste artikelSpænding til efter DM-kvalifikationens sidste slag
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.