Begge de danske piger klarede cuttet i Drive On Championship på Golden Ocala, der bl.a. er kendt, fordi tre af hullerne kopierer huller på Augusta National og to kopierer huller på Old Course på Royal and Ancient.

Nicole Broch Larsen syntes på vej direkte mod toppen, da hun lå i -4 for syv huller, men en dobbeltbogey på 8 havde tilsyneladende lammende virkning. Resten af runden gik i +6, så facit for to runder blev +2, som heldigvis var nok til at klare cuttet som delt nr. 58.

Nanna Koerstz Madsen havde par-3-hullerne som favorit. To af dem indbragte birdies, mens det ikke lykkedes at udnytte noget af par-5-hullerne. Runden gik i -1, og da hun en overgang lå et slag bedre, var hun helt fremme som nr. 23. Nu ligger hun som 33 i par.

Her deler hun forbløffende med 57-årige Laura Davis, der gik 2. runde i -3.

Jævnbyrdigheden er stor bortset fra de fire forreste spillere. Jennifer Kupcho og Austin Ernst leverede deres anden runde i -5 og deler føringen i -10, mens spanske Carlota Ciganda med dagens bedste runde, -7, er dukket op som nr. 3 i -8. Nelly Korda liggers som 4 i -7.

Klassegolf og cut-drama på Bay Hill

Man kan glæde sig til weekenden på Bay Hill, selv om vejrudsigten lover regn. Tidligt fredag gik Corey Conners (billedet/ Getty) og Viktor Hovland i spidsen i hhv -9 og -7. Man troede ikke, at det ville holde, men den skønne bane har mange lumske udfordringer, og kun Martin Laird lagde sig imellem dem i -8, mens Hovland deler med Rory McIlroy og Lanto Griffin.

Det store drama gjaldt cuttet. Ganske få putts afgjorde til slut, at spillerne på +2 præcis klarede sig som delt 65, blandt dem Rickie Fowler.

Lørdag sendes feltet ud i tobolde, hvor de tre sidste hedder Lanto Griffin/ Bryson DeChambeau, Rory McIlroy/ Viktor Hovland og Martin Laird/ Corey Conners. Det skal nok blive værd at følge.