Kampen om topplaceringerne på Challenge Tour intensiveres i Foshan Open i Kina, hvor både Benjamin Poke (billedet), Rasmus Højgaard og Martin Leth Simonsen efter en god tredje runde ligger til at avancere på ranglisten.

Poke gik 65 (-7) og er nummer 11 mens Simonsen med 67’er – han bliver to slag bedre pr. runde – nu ligger som nummer 22 i sæsonens største turnering. På 38. pladsen ligger Højgaard efter en 68’er, men han ligger alligevel til at rykke frem til 21. pladsen på ranglisten og så er der ikke langt til den vigtige top15.

Ricardo Santos rykkede frem på førstepladsen i turneringen, delt med kinesiske Zheng-kai Bai, som ikke er medlem af touren, og holder det, fører Santos Road to Mallorca. Tyske Alexander Knappe er på tredjepladsen, hvilket lige vil være nok til at bringe ham ind i Grand Final. På et tidspunkt var han delt nummer 4, men det er ikke nok til at komme til Grand Final og dermed undgå Stage 2 på Tourskolen. Så lidt skal der til.

Nicole rykker frem

I BMW Ladies Championship i Busan i Korea rykkede Nicole Broch Larsen lidt frem til delt 33 efter en runde i 69 slag (-3), mens Nanna Koerstz Madsen rykkede lidt tilbage til delt 23. plads med en 71’er. Helt i top har koreanerne taget teten. Somi Lee og Seung Yeon Lee fører i -13. Der er ni koreanere blandt de 11 bedste.

Mandagsafslutning

På PGA Tour i Japan fik man afviklet anden runde lørdag efter den regnede væk fredag. Tiger Woods fortsætter med at imponere. For anden runde i træk gik han 64 (-6) og fører med to slag til Gary Woodland. Her kan en mandagsafgørelse ikke undgås. På grund af vejrforholdene blev anden runde spillet helt uden tilskuere – en meget mærkelig kulisse – men tilskuerne får lov at komme ind igen søndag, hvor man spiller tredje runde og fortsætter med fjerde runde så længe der er lys til det. Derefter vil turneringen blive afsluttet mandag.

Tredje runde af Portugal Masters er undervejs. Fredag blev det klart at såvel Jeff Winther, som Søren Kjeldsen og Thomas Bjørn fulgte med Lucas Bjerregaard ud af turneringen.

 

Forrige artikelJoachim igen godt med – Lucas fik nedsmeltning
Næste artikelGassen gik af Joachim
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.