OPDATERET: Det er danskerne der ligger til at få sejren i Silkeborgs internationale amatørturnering Diac/Dilac. Hos kvinderne fører Puk Lyng Thomsen (billedet) igen i par – nu med 3 slag til Sophia Giverny Carlsen og Christina Thouber, og hos herrerne er det Gustav Frimodt i 9 under, der har 1 slag til Emil Elkjær Petersen med Jacob Worm Agerschou og Kristoffer Max på tredjepladsen i 7 under par. Finalerunde i Silkeborg i morgen.

På DP World Tour er det igen new zealandske Ryan Fox, der har lagt sig i spidsen af Irish Open. Han har en brandvarm sæson kørende og er nærmest med helt fremme her uge. På Mount Juliet gik han første runde i -8, et slag bedre end fire spillere i -7. Marcus Helligkilde (-4) er bedste dansker på 23. plads, og Niklas Nørgaard Møller (-3, Rasmus Højgaard, Thorbjørn Olesen, Joachim B. Hansen og Nicolai Højgaard (-2) er inden for cut grænsen. Lucas Bjerregaard (-1) er lige udenfor, mens Søren Kjeldsen (+1) og Jeff Winther (+3) skal få andre takter frem fredag for at klare cuttet. Thomas Bjørn kom ikke til start.

Dansk Nordic League føring – igen

På LET ligger Linette Holmslykke nt. 99 i +3 i Amundi German Masters, her føres turneringen af svenske Jessica Karlsson i forrygende -9, 3 slag foran nummer to.

Endelig blander blander Oliver Hundebøll sig i topstriden på Challenge Tour i Italian Challenge. Han er på ottendepladsen i -3, blot 2 slag fra førstepladsen, der deles af ikke færre end fem spillere.

I Nordic Leagues PGA Championship i Landeryd i Sverige, ligger Christian Jacobsen fra Korsør nu alene på førstepladsen efter to 65’ere i træk. I sidste uge vandt han for første gang på thrid level niveau, og noget tyder på at han har fået smag for det. Turneringen afsluttes lørdag, så der er stadig to runder hvor føringen skal holdes.

Foto: Jesper Vinzents.