Martin Leth Simonsen faldt lidt tilbage med en runde i -1 ved Rolex Trophy på Challenge Tour, men hænger stadig på tæt ved toppen af lederboardet. Samlet er han -7, fire slag fra den aktuelle førsteplads, men der er stadig spillere på banen.

Blandt dem Rasmus Højgaard (billedet), som med seks huller tilbage er i -5 på delt 20. plads midt i feltet. Mark Flindt Haastrup gik en fin runde i -3 og rykkede lidt frem i den samlede stilling.

Følg livescoring her.

På ECCO Tour, der spiller i Esbjerg, flokkes danskerne i halen af norske Elias Bertheussen, der gik -5 i dag og fører i netop -5. Niklas Nørgaard Møller, der allerede har fire andenpladser i denne sæson på Nordic League, ligger på – ja – andenpladsen i -2, foran Andreas Hillersborg Sørensen og Jakob Kollerup på delt tredjeplads i -1og yderligere en håndfuld danskere på delt femteplads i par.

Følg livescoring her.

Danskerne har ikke fået den bedste start på den svenske European Tour turnering, Scandinavian Invitation. Bedste danskere er Joachim B. Hansen og Søren Kjeldsen i par på delt 54. plads – Kjeldsen har dog stadig syv huller tilbage.

Jeff Winther kom rundt i +3, og Thomas Bjørn i +6 og skal levere noget ekstraordinært i morgen for at forlænge arbejdsugen. Lasse Jensen er i +2 efter otte huller.

Følg livescoring her.

Foto: Getty Images

 

DEL
Forrige artikelAD333 generation 9.0
Næste artikelTæt kamp i Tour Championship
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.