PGA Tour er blevet ramt af yderligere to tilfælde af coronasmitte, i det Harris English og Dylan Frittelli begge er testet positive. Dermed er fem spillere og flere caddies blevet smittet, men det forhindrer ikke PGA Tour-karavanen i at fortsætte og denne uge kalder Detroit i Michigan, hvor bilbyens gamle, fine bane Detroit Golf Club for andet år i træk er vært for Rocket Morgage Classic.

I forhold til de forgange tre uger, hvor der har været tale om ekstremt stærke startfelter, er feltet i Detroit mere normalt for en ‘almindelig’ PGA Turnering, og verdens fire bedste spillere sidder over i denne uge. Til gengæld er den måske mest formstærke spille ri verden p.t., vinderen af RBC Heritage, Webb Simpson (billedet), tilbage på touren. Han valgte at sidde over i sidste uge på grund af corona i hans nærmeste omgangskreds, men er testet negativ og altså i spil igen. Det samme er Bryson DeChambeau, der spiller for fjerde uge i træk og er de amerikanske bookmakeres favorit. Også Brendon Todd og norske Victor Hovland hører til favoritfeltet.

Klarer de cuttet?

Begge danskerne er også med i Detroit efter missede cuts i sidste uges Travelers Championship. Lucas Bjerregaard er torsdag ude på morgenholdet med Bo Van Pelt og Christiaan Bezuidenhout, mens Sebastian Cappelen er ude i torsdagens sidste bold fra 10. tee sammen med Rhein Gibson og Donnie Trosper. Vi må krydse fingre for, at de begge har fået spillet på plads og igen begynder at spille med alle fire runder – da gerne i nærheden af toppen.

Eurosport 2/GOLFTV sender traditionen tro torsdag og fredag, det bliver fra kl. 21, men der er featured groups på GOLFTV allerede fra om eftermiddagen.

I weekenden sender GOLFTV begge dage fra kl. 19, og i denne uge er det Morten Buckhøj og Andreas Hartø, der kommenterer.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelFra badminton i Haarlem til golf i Kolding
Næste artikelLinettes følelse for holes-in-one
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.