Et stjernespækket felt er samlet på Bay Hill Club & Lodge i Orlando til den traditionsrige Arnold Palmer Invitational. En turnering, der som det ses af navnet, rangerer lidt højere end de sædvanlige PGA TOur turneringer og spilles med et eksklusivt felt.

Desværre betyder det, at der hverken er blevet plads til Sebastian Cappelen eller Lucas Bjerregaard. Der er dog en hel del spændende europæiske spillere at heppe på; Rory McIlroy, Tommy Fleetwood, Lee Westwood – de to sidstenævnte viste strålende form i sidste uges Honda Classic – Henrik Stenson og den forsvarende mester Francesco Molinari (billedet). Molinari er nede i noget af en bølgedal, og har ikke haft en top10 placering siden han blev nummer fem i Masters sidste år. Han er dumpet ned som nummer 26 på Verdensranglisten, men en gentagelse af sidste års sejr, vil gøre underværker. Der er 66 WR-points til vinderen i den stjernespækkede turnering.

Arnold Palmer Invitational vises på GolfTV/Eurosport 2 torsdag-fredag fra kl. 20, og udelukkende på GolfTV i weekenden fra hhv. kl. 18.30 og 17.30. Der er desuden featured groups på GolfTv allerede fra om eftermiddagen. Morten Buckhøj kommenterer sammen med Andreas Hartø og Søren Hansen.

Danskere i Doha

Er der ingen danskere i Orlando, er der det heldigvis i Doha, hvor Commercial Bank Qatar Masters spilles og hvor sydafrikanske Justin Harding er forsvarende mester. Rasmus Højgaard skal forsøge at følge op på sin fremragende præstation fra Oman, han før følgeskab af sin bror Nicolai, veteranen Søren Kjeldsen, Jeff Winther, Joachim B. Hansen, der ikke helt er kommet i form efter han fornyligt blev far for anden gang, og endelig Benjamin Poke.

Viasat Golf/Viaplay sender fra kl. 8.30 og 12 torsdag-fredag, og fra kl. 10 begge dage i weekenden med Thomas Heiradal som kommentator.

Der spilles ikke på hverken LPGA, Ladies European Tour eller Challenge Tour i denne uge.

 

DEL
Forrige artikelHvad sker der i 2020?
Næste artikelDanske Hoteller
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.