Det er det næstøverste lag, der får chancen på DP World Tour i denne uge, hvor det gælder Magical Kenya Open. Sebastian Friedrichsen, Søren Broholt Linde, Jonathan Gøth- Rasmussen og Rasmus Neergaard-Petersen udgør det danske kontingent i turneringen, og for dem gælder det om at gribe chancen når den byder sig.

V Sport Golf/Viaplay fra kl. 11 torsdag og fredag, 10.30 lørdag og 10 søndag.

LPGA Tour er derimod stjernespækket når det gælder Honda LPGA Thailand, hvor Lilia Vu er forsvarende mester. Nanna Koerstz Madsen vandt her forrige år og er med igen ligesom Emily Kristine Pedersen, direkte fra en god turnering i Saudi.

V Sport Golf 04.00 morgenen til torsdag og fredag, 04.30 morgenen til lørdag og søndag.

PGA Tour er i Mexico til Mexico Open at Vidanta. Her nævner PGA Tour selv Nicolai Højgaard som en af attraktionerne næst efter den forsvarende mester Tony Finau, som han spiller sammen med de to første dage i én af tv-boldene. Og så aktiverer Thorbjørn Olesen sit medlemskab af PGA Tour, efter at han startet sæsonen stærkt på DPWT i Mellemøsten. Også her gælder det om at gribe chancen.

Discovery+/Eurosport2 kl. 22 torsdag-fredag, og kl. 19 i weekenden.

Endelig sender Discovery+ fra PGA Tour Champions, der er på visit i Rabat i Marokko til Hassan II Trophy, hvor Stephen Ames forsvarer og Thomas Bjørn er i feltet. Han skal også gribe chancen, for han er ikke medlem af PGA Tour Champions, men det kan han jo blive ved en sejr. Kl. 14 torsdag til søndag.

Samme sted, i Rabat, spiller Ladies European Tour Lally Meryem Trophy med Nicole Broch Estrup og Sofie Kibsgaard Nielsen i feltet, men den turnering er ikke tv-dækket.

Foto: Thomas Bjørn er blandt de 66 startende i PGA Champions Hassan II Trophy. (Getty Images)

 

Forrige artikelAnmeldelse af Golfkikkert: Pivvo Tour Pro
Næste artikelSejr til Victor Sidal Svendsen
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.