PGA Tour fortsætter i denne uge på Hawaii, hvor man rykker fra Maui til Oahu og Waialae Country Club, der atter er vært for Sony Open in Hawaii. Sidste år vandt Cameron Smith (billedet) efter omspil med Brendan Steele og begge de to er med i det stærke felt, hvor hele 32 af de 42 spillere fra sidste uges Tournament of Champions er med.

Desværre får vi ikke dansk deltagelse. Sebastian Cappelen stod på tilmeldingslisten i fredags da den blev offentliggjort, men han har siden meldt afbud.

Turneringen kan ses på Eurosport og på GOFTV, alle fire runder begge steder, men det bliver for de virkelige natteravne. Transmissionerne er  fra kl. 01-04.30, startende natten til fredag. Natten til mandag transmitteres finalerunden fra 00.00-04.00. Hvis det tidspunkt ikke matcher selv en corona-isolations døgnrytme, så kan runderne streames på GOLFTV.

Morten Buckhøj og Jeppe Huldahl kommenterer.

Stærke navne

Blandt de højest profilerede spillere i feltet er sidste uges vinder Harris English og runner-up, Joaquin Niemann, PGA-mesteren Collin Morikawa, Sungjae Im, Daniel Berger, Abraham Ancer, Ryan Palmer, Webb Simpson og Adam Scott. Og så er det måske værd at holde øje med japaneren Takumi Kanaya, der har fået en sponsorinvitation. Han var nummer 1 på amatørernes verdens rangliste inden han sidste efterår blev professionel. Han har allerede vundet på den japanske tour og er oppe som nummer 120 i verden.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelLübker Championship by Thomsen Furniture
Næste artikelMalene Bugge Rossen skifter til Lyngbygaard
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.