De sendes topgolf på V Sport Golf og Discovery+/GOLFTV som næsten alle uger på året i denne uge, men den vigtigste af ugens turneringer må du følge på nettet.

Ni danskere – seks fra sidste uges Q-School Second Stage, Nicolai Kristensen fra Challenge Tour og Joachim B. Hansen og Lucas Bjerregaard fra DP World Tour – slås på Q-School final stage i Spanien om de 25 kort, der efter seks runder giver kategori til næste sæson på DPWT. For nogle er det om ikke livsvigtigt, så i hvert fald et meget afgørende karriere-moment, men det for andre ‘blot’ vil være endnu et skridt i den rigtige retning.

Desværre er der ikke live transmission fra Q-School. Det er der derimod fra Nedbank Challenge i Sydafrika, hvor Rasmus og Nicolai Højgaard samt Thorbjørn Olesen er med i det begrænsede flet, der spiller uden cut. For Nicolai er det sidste chance for at spille sig ind i sæsonfinalen i Dubai. V Sport Golf fra kl. 9.30 torsdag til lørdag, søndag fra kl. 8.30.

V Sport Golf sender også fra LPGA’s Pelican Women’s Championship i Florida, hvor både Emily Kristine Pedersen (foto) og Nanna Koerstz Madsen er med. For Emily handler det om at sikre de sidste points, der garanterer fuldt kort i 2023. Sendetider fra kl. 16 torsdag-fredag, og fra kl. 19 lørdag-søndag.

Discovery+/GOLFTV og Eurosport 2 har som altid PGA Tour på plakaten. I denne uge fra Houston. Sendetider alle dage fra kl19, lørdag kommer Eurosport 2 dog først med fra kl. 20.30.

Samme kanal sender også torsdag til lørdag fra Ladies European Tours Aramco Team Series i Jeddah, hvor Smilla Tarning Sønderby lige skal bruge det sidste for at sikre fuldt kort, og hvor også Nicole Broch Estrup er med i feltet, der spiller både for hold og individuelt. Fra kl. 12.00 torsadg-fredag og fra kl. 10 lørdag.

Er det ikke nok golf, så kan man se golf fra Asian Tour på V iaplay Total fra kl. 11 torsdag til lørdag, søndag fra kl. 10. Og fra den amerikanske Champions Tours sæsonfinale fra kl. 22 torsdag til søndag på Discovery+/GOLFTV.

Men det vigtigste; tourskolens finale starter fredag og spilles frem til onsdag i næste uge på Infinitum i Tarragona.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelTiger med i ny The Match
Næste artikelOndt i ryggen er en folkesygdom
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.