I en tid hvor man diskuterer om 54-hullers turneringerne for de 48 udvalgte på LIV Golf er berettiget til at være tællende til Verdensranglisten eller ej – OWGR mener nej – er det paradoksalt, at Tiger Woods kan invitere 19 venner til at spille med sig på Bahamas, og at Hero World Challenge tæller til OWGR. Men det gør den!

Tiger Woods går comeback og spiller turneringsgolf (eller noget der ligner) for første gang siden Masters i april, og det samme gælder Will Zalatoris, som reelt ikke har spillet næsten halvandet år. De suppleres af ni amerikanske Ryder Cup-spillere, samt fire af dem, der ikke fik en plads på holdet, af fire europæiske Ryder Cup-spillere med den forsvarende mester Viktor Hovland i spidsen og den australske tidligere verdensetter, Jason Day.

Discoveryplus sender alle fire dage: Torsdag-fredag fra kl. 19.30, lørdag fra kl. 18 og søndag kl. 17.30. Forvent masser af fokus på Tiger Woods alle fire dage.

To gange DPWT

Ligesom i sidste uge er der to turneringer, på hvert sit kontinent, der tæller til DP World Tour. I South African Open får Sebastian Friedrichsen sit debut som medlem af DPWT, også Joachim B. Hansen har fået plads i feltet. Desværre er det kun blevet til reservetjanser til Søren Broholt Lind og Jonathan Gøth-Rasmussen, som nok var taget til Sydafrika med forhåbninger om at spille minimum de to første uger.

ISPS Australian Open har enorm overvægt af australske spillere, men der er også blevet plads til Søren Kjeldsen og John Axelsen, som skal håbe på at du kan åbne deres konto på årets rangliste.

V Sport Golf sender fra begge turneringer. Fra Australien allerede kl. 02 natten til torsdag og fredag, og fra kl. 04 i weekenden. Fra Sydafrika er sendetiderne mere humane; torsdag-lørdag kl. 11 og søndag kl. 10.30.

Foto: Getty Images

 

Forrige artikelGOLFBLADET.com lagt ned igen-igen
Næste artikelTirsdagsanekdoten med Walter-vitser
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.