Up N’ Down er navnet på en ny gratis golf-trænings-app. Målet er at gøre træning simpel, sjov og ikke mindst effektiv ved hjælp af håndgribelige øvelser til alle niveauer af golfspillere.

Mads Jørgensen har gennem sine mange år på golfbanen oplevet rigtig mange golfspillere, som træner uden retning eller et mål for øje. Det er sjældent vejen til at opnå gode resultater, og derfor har han, sammen med to partnere, udviklet appen Up N’ Down, som gør det nemt og sjovt at målrette sin træning.

“Mange golfspillere mangler inspiration til deres golftræning. Derudover kan man som træner, komme ud for, at spilleren har svært ved at træne nye ting på egen hånd.”
– Jan Frej

”Jeg har spillet golf i 26 år og været vidne til, at alt for mange golfspillere bare står og hakker den ene spand efter den anden af sted på træningsbanen uden et egentlig formål. Hos Up N’ Down tror vi på træning med et mål for øje, og kigger vi på de professionelle golfspillere, ser man også tydeligt, at de altid træner med et formål. Derfor samarbejder vi med tidligere landstræner, Jan Frej – vi har i fællesskab har fundet frem til et bredt udvalg af øvelser, som alle kan give sig i kast med på træningsbanen, puttinggreenen, indspil osv., og der kommer løbende nye øvelser til,” – forklarer Mads Jørgensen, medstifter af Up N’ Down.

”Mange golfspillere mangler inspiration til deres golftræning. Derudover kan man som træner, komme ud for, at spilleren har svært ved at træne nye ting på egen hånd. Med ”Up N´ Down har både spilleren og træneren et stærkt værktøj til at gøre det nemt, sjovt og inspirerende at træne, både ift eventuelle ændringer en spiller arbejder med og ift træning der gør en forskel for spillerens præstationsniveau. Som træner står man med et værktøj hvor man kan anvise træningsøvelser som spilleren efterfølgende har lige ved hånden til sin egen træning. Som spiller har man et værktøj hvor man altid kan finde træningsøvelser og inspiration til sin egen træning. Derudover er det et fantastisk værktøj til at finde sjov og understøttende træning to og to eller i grupper hvor man kan konkurrer med hinanden og sig selv. På alle måder et stærkt værktøj for spilleren, for træneren og for klubben.” Udtaler Jan Frej.

Kernen i Up N’ Down er, at øvelserne skal være simple og lige til at gå til. Derfor finder du heller ikke lange tekniske forklaringer men derimod korte video, der skærer ind til benet og kort forklarer og viser, hvordan øvelsen udføres. 90 procent af de øvelser, der lige nu ligger i appen, kan udføres af alle niveauer. De resterende 10 procent kræver at man har et vis svingteknisk niveau.

”Målet er at skabe en app, der skal få golfspillere til at få så stor glæde som muligt ud af spillet. Vi udvikler konstant på appen, så der kommer hele tiden nye elementer til. Lige nu har vi nogle nye kategorier i støbeskeen, blandt andet tips til banespil. Det kan f.eks. være tips til at træffe de rigtige beslutninger på banen og derved forhåbentligt spare et slag eller to,” siger Mads Jørgensen.

Der vil inden længe også blive tilføjet 30 fysiske øvelser med henblik på at lave fysisk træning målrettet golfsvinget. Det er øvelser, der både kan laves i træningscenteret og hjemme i stuen. Up N’ Down har nemlig også indgået et samarbejde med tidligere landsholdsspiller Jakob Holst, som i dag arbejder som fysioterapeut og personlig træner hos Motus Fit.

Up N’ Down er netop blevet frigivet og kan hentes gratis på App Store og Google Play, og allerede nu er der samlet over 40 øvelser i appen, som alle har en video, der forklarer hvad du skal bruge, og hvordan øvelsen udføres. Ligeledes er alle steps i øvelserne udførligt forklaret i tekst og billeder.

Henter du appen i dag, vil du tilmed modtage en rabatkode på 15% til golfexperten.dk

Ellers er der ikke meget andet tilbage, end at ønske god træning!

Klik ind på https://upndown.dk og læs mere.

Forrige artikelEmily scorer birdies på samlebånd – Blegt i Indien og flot spurt af Jeppe Kristian i Sydafrika
Næste artikelBesøg GOLFBLADET på Dansk Golf Show
Anders Baron
Anders Baron er stifter og medejer af Golfbladet.com. Han er ansvarlig for den digitale platform og online annoncering. Anders skriver om golf i relation til rejser, livsstil og udstyr. Kontakt på anders@golfbladet.com. Anders er også freelance digital konsulent.