For første gang spilles der er co-sanktioneret turnering på DP World Tour og PGA Tour i USA – uden at være en major eller WGC – og her kom alle fire danskere torsdag fornuftigt fra start.

Barbasol Championship har tiltrukket mange DPWT-spillere, der drømmer om at tage en hurtig vej til verdens største tur, og både Søren Kjeldsen, Lucas Bjerregaard og Marcus Helligkilde kom tidligt rundt i 70 slag (-2) på Keene Point banen i Kentucky.

Niklas Nørgaard Møller gjorde det endnu bedre på eftermiddagsholdet og ligger i -4. De er altså tilsammen 10 under par – præcis sammen score som canadiske Adam Svensson, der gik 62, med to eagles, syv birdies og en enkelt bogey på kortet.

Han fører med 2 slag til to af de europæiske ‘lykkeriddere’, Ricardo Gouveia fra Portugal og Robin Roussel fra Frankrig, mens tyske Matti Schmid er en af otte spillere på fjerdepladsen i -7.

Niklas’ er nummer 34 i -4, mens de tre andre ligger lige på den gale side af cutgrænsen efter første runde.

Foto: Getty Images

Forrige artikelHøjgaard-brødrene i Top10
Næste artikelEM: Herrerne må nøjes med bronzekamp
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.