Der var ingen slinger i valsen, da Stewart Cink i overbevisende stil cruisede sæsonens anden sejr hjem på PGA Tour. En meget stille runde i 70 slag (-1) var rigeligt til at holde feltet bag sig i RBC Heritage på Hartown Golf Links, selvom Harold Varner III gik 5 under. Han delte så andenpladsen med Emiliano Grillo i -15, fire slag efter den 47-årige vinder.

Det var tredje gang Stewart Cink kunne iklæde sig den klanternede jakke, der er symbolet på sejren i turneringen. Første gang var 21 år siden – i 2000 – anden gang i 2004. Man kan vist roligt konstatere, at Cink hverken ruster eller slides let op.

Emily og Malene midt i feltet

Der var spænding om udfaldet af Symestra Tours Casino Del Sol Golf Classic, men de to danskere sluttede nede midt i feltet. Emily Kirstine Pedersen som nr. 22 i -4, Malene Krølbøll Hansen som nr. 28 i -3.

Morgane Metraux satte seks slag til i forhold til Ruixin Liu, og så måtte den unge schweizer se sin første sejr i USA glide sig af hænde, da Lui vandt på andet omspilshul.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelBrødrene Højgaard sluttede flot af
Næste artikelGolfbladet – April 2021
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.