Det lykkedes ikke at indhente forsinkelsen i Masters i løbet af fredagen, der havde strålende vejr og solskin til det sidste, så man kunne nyde synet træer i efterårsfarver.

Første runde blev afsluttet, og kort efter blev feltet sendt ud igen med et voldsomt pres på dem, der knap fik en pause. Blandt dem Bernhard Langer, der lå i -4 og spillede anden runde i +1. I -3 deler han sin placering med Rory McIlroy, der endelig fandt storspillet frem.

Spændingen voksede dagen igennem. Dustin Johnson og Sungjae Im nåede på et tidspunkt at føre i -10, men før færdiggørelsen af runden lørdag morgen deles førstepladsen af fire spillere i -9: Abraham Ancer, Mexico (billedet/ Getty). Cameron Smith, Australien, Justin Thomas, og Dustin Johnson, USA. Et slag efter følger Patrick Cantlay og Sungjae Im, der er færdige, samt Hideki Matsuyama, der mangler tre huller, og ikke mindst Jon Rahm, der mangler hele seks og er favorit til at tage føringen.

Fem spillere ligger i -7, fem i -6, mens cuttet aktuelt er par, men blot en enkelt birdie kan ændre det til -1.

Tiger Woods mangler otte huller og ligger stadig i -4 efter to birdies og to bogeys på de første ti huller. Hvem ved, om han pludselig kan eksplodere i birdies?

En fantastisk weekend synes at vente, især da vejret fortsat tegner godt.

DEL
Forrige artikelHalvtrist moving day i Cadiz
Næste artikelEmily P i delt føring før sidste runde
Avatar
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.