Thorbjørn Olesen (billedet/ Getty), Søren Kjeldsen, Nicolai og Rasmus Højgaard, Jeff Winther, Joachim B. Hansen og Benjamin Poke fra European Tour deltager alle i Jyske Bank Danish PGA Championship by FREJA på HimmerLand 24-26. juni. Det gør også de kvindelige topnavne Nicole Broch Larsen, Nanna Koerstz Madsen og Emily Pedersen. For ikke at tale om nostalgiske navne som Søren Hansen og Steen Tinning.

Den første dag spilles som pro-am, og her får man også europamesteren for amatører 1993, Morten Backhausen, at se. Tænk, at han dengang vandt titlen efter omspil med Lee Westwood. Også DGUs formand Lars Broch Christensen er på banen, som det er tilfældet med en lang række navne med betydelige amatørkarrierer bag sig.

Storartet, at Flemming Astrup har kunnet samle et så fremragende felt i coronatider. Der ‘mangler’ Lucas Bjerregaard og Sebastian Cappelen, som er i USA, samt Thomas Bjørn, der formentlig ikke har kunnet klare et karantænekrav, men sikke en fest, det vil blive.

Der er IKKE adgang for tilskuere, men der er live tv på V Sport Golf (tidligere Viasat), TV3 Sport og Viaplay torsdag og fredag kl. 13-17.

Forrige artikelSimpson ny nummer 1
Næste artikelVi glæder os til igen at rejse!
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.