Med fem huller tilbage af åbningsrunden i The Players Championship på TPC Sawgrass så det lyst ud for Nicolai Højgaard (billedet/Getty). Han lå i -3, og den score rakte, da spillet blev standset pga. mørke, til en 22. plads. Han afslutning bød imidlertid på to bogeys og en afsluttende dobbeltbogey på hul 9 (han var startet på hul 10), så han netop nu ligger nr. 88 i +1, i øvrigt delt med bl.a. Viktor Hovland. Der skal formentlig en runde i -3 fredag til, for at han er sikker på at klare cuttet.

Turneringen føres af Xander Schauffele , Wyndham Clark og Rory McIlroy i -7 foran Nick Taylor og Matthew Fitzpatrick -6 og otte spillere i -5. Nordireren havde sat banerekord, hvis han ikke to gange havde slået i vandet med hhv. en bogey og en dobbeltbogey som resultat. Han spillede sammen med Jordan Spieth og Viktor Hovland, som tilsyneladende ikke var tilfredse med de steder, McIlroy tog sine drop efter vandturene.

Efter spillet, som Spieth sluttede med en dobbeltbogey, nægtede såvel han som Hovland at kommentere de to drop,  men de syntes at være enige om, at de blev taget favorabelt. Der var imidlertid ingen tv-billeder at holde sig til, og McIlroy insisterede på, at han snarere havde taget sine drop lidt dårligere, end han mente, at han burde, da han oplevede, at de to medspillere ikke var enige.

Det er i øvrigt utroligt, at der ikke var tv fra en bold af denne karakter.

Der er en del spillere, der skal tidligt op for at spille op til tre huller færdig.

Forrige artikelFredag bliver spændende for danskerne i Delhi Challenge
Næste artikelSå kender vi Lucas igen
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.