Jævnbyrdigheden er kolossal efter første runde af Delhi Challenge, og samtlige syv danskere skal spille for at klare cuttet fredag.

Martin Couvra, Frankrig og Steven Brown fører i -7, mens Nicolai Kristensen (billedet/Getty) som bedste dansker er nr. 36 i -3 efter birdie på 18.

De øvrige seks danske spillere ligger uden for cuttet, men kan alle trække sig over det med en god anden runde. Jeppe Kristian, Rasmus Neergaard-Petersen og Lucas Bjerregaard deler alle placeringen som nr. 73 i -1, mens Martin Leth Simonsen er nr. 97 i par, og Christian Bring sammen med Morten Ørum Madsen er delt nr. 117 i +1.

Vi holder også et øje med Next Golf Tour Season Final, der spilles frem til 16. marts på golfsimulatorer over hele verden. Den føres nemlig aktuelt af Christian Jacobsen i -6 foran Erik Oja, Sverige. Førstepræmien er 30.000 $, der nok er værd at få fat i.

Forrige artikelKlub, spillere og Astrup glæder sig til DPWT på Furesø
Næste artikelÆrgerlig afslutning for Nicolai Højgaard
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.