Med endnu en runde i -4 gik Alexander George Frances (billedet/Jesper Vinzents) fra Møn i spidsen for Copenhagen Challenge presented by Einar Hessel. Han er et slag foran Matias Hanuka, Finland, Casey Jarvis, Sydafrika og den tidligere vinder af Made in Denmark, Julian Suri, USA, mens Matteo Manassero, Italien er nr. 5 i -5.

Bagefter udtalte han: – Jeg missede cuttet i Sverige i sidste uge og har brugt ugen på at træne og føler at spillet har været et godt sted både i går og i dag. Jeg har spillet collegegolf i fem år på Country Club of Houston, hvor de spiller Houston Open, og der er hazarder på begge sider som her. Så jeg ved, at jeg kan slå en masse gode slag til smalle fairways. Her handler det om at komme i spil fra tee og undgå dumme fejl. Jeg var træt i går, og det er jeg også nu. Det er en mentalt hård bane. Der er ingen steder hvor man kan slappe lidt af.

Også Hamish Brown gør det godt. Han ligger som nr. 11 i -2, og cuttet på +3 blev også klaret af trioen Jeppe Kristian, Benjamin Poke og Morten Toft Hansen +1. Toft Hansen var virkelig Dr. Jekyll og Mr. Hide: -5 på for-9 og +5 på bag-9! Det fortæller noget om, hvor svære forholdene var i den stærke blæst.

Uden af turneringen er Sebastian Friedrichsen og Nicolai Kristensen +4, Peter Launer Bæk +6. Frederik Birkelund og Søren Broholt Lind +7. Christian Jacobsen +11. Thor August Høst +12. Lucas Bjerregaard +14 og Joachim B. Hansen +22.

Forrige artikelGolfdokumentar på Netflix
Næste artikelFire af otte danskere klarede cuttet i KLM Open
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.