Med en runde tilbage før første cut på LPGAs Q-school er alle de tre danske spillere på den rigtige side af cutgrænsen, men de to må ikke ryste på hænderne søndag.

Karen Fredgaard krøb frem som delt 61 med en runde i -3, så hun ligger på cutgrænsen par. 70 og lige fortsætter til de afsluttende fire runder.

Nicole Broch Estrup gik lørdagens runde i par og ligger som delt 46 i -1, mens Emily Pedersen havde en omskiftelig dag med en dobbeltbogey, fem bogeys og fem birdies, i alt +2, og faldt tilbage som nr. 13 i  -6. Stadig safe nok, men bogeys på 15, 16 og 17 kan gøre os urolige. På den anden side sluttede hun af med birdie på 18, og med David Dickmeiss på baggen bør det ikke kunne gå galt.

Franske Pauline Roussin-Brouchard fører i -12.

I Hero World Challenge er Collin Morikawa (billedet/ Getty) i udbrud. Med en runde i -8 har han i -18 lagt sig fem slag foran nærmeste konkurrent, Brooks Koepka, der igen er et slag foran Patrick Reed, Daniel Berger, Sam Burns, Tony Finau og nordmanden Viktor Hovland, der lå i -5 for de første ti huller, hvorefter han fik to bogeys i træk. På de resterende huller fik han fem pars og en eagle.