I snart 20 år har du kunnet besøge Araslöv og få en rigtig højkvalitets golfpakke-oplevelse med golf, overnatning og mad på højeste niveau. Araslövs to 18-hullersbaner er forskellige oplevelser med park- og hedekarakter. Banerne er smukke og interessante og kan spilles med stor fornøjelse uanset om du er lav- eller højhandicapper. Ingen som har spillet på Araslöv glemmer hul 18 og indspillet op mod restauranten.

På Araslöv vælger du mellem to hoteller. Det ene ligger ude på Södra banen med fantastisk en fantastisk nærhed til naturen, golfbanen og med udsigt over Araslövssøen. Om aftenen tilbydes du shuttlebus til og fra middagen. Det andet hotel ligger ved klubhuset og hul 18. Her findes der spabad, sauna og udendørs fitnesscenter.

Golfpakkens tredje ingrediens er maden og den er i sig selv værd at køre til Araslöv for. I fantastiske omgivelser tilbydes store madoplevelser fra morgen til aften, hvor aftenens a la carte menu sætter prikken over i´et for hele dagen. Her glemmer man alle de dårlige golfslag!

Araslövs gamle skove og bygninger fra 1500-talet skaber en næsten ubeskrivelig følelse af trivsel og ro, og lægger du dertil en utrolig behagelig service fra personalet, så finder du nok grunden til hvorfor danskerne trives så vel og til stadighed vender tilbage til Araslöv.

Fakta om Araslöv
Antal hul: 36+6
Drivingrange + øveområde
2 hoteller/ 96 senge
Golfshop
PGA instruktører/ golfskole
Restaurant
Lounge
Spabad
Sauna
Boule
Fest/ Bryllup

Forrige artikelBirdiefest i sæsonpremieren
Næste artikelHistorien bag… TrackMan
Golfbladet.com
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.