Benjamin Poke har ikke haft det nemt på European Tour siden han vandt Tourskolen i 2019, men vendepunktet kan komme mandag i Tyskland, for inden finalerunden af Porsche European Open ligger han på niendeplads i -2 efter en runde i par.

Seks danskere kom med i finalerunden – husk, at turneringen afvikles over 54 huller med mandagsfinale. Lucas Bjerregaard var på vej til at sætte det hele over styr efter bogey-bogey-dobbeltbogey på 14.-16. hul, men så fandt han en eagle på 18. hul og kom lige med. Dejligt at momentum begynder at smile til nordjyden.

Også Nicolai Højgaard fik hevet sig over stregen på sidste hul, i hans tilfælde med en birdie. Rasmus Højgaard, Søren Kjeldsen og Thorbjørn Olesen er alle videre. Joachim B. Hansen (77/-5) er desværre færdig.

Turneringen føres af australske Maverick Antcliff, der gik 68 og var få centimeter fra et hole-in-one på 17. hul, og engelske Matthew Southgate, der begge er 5 under par. Edoardo Molinari gik dagens bedste runde med en 65’er og er blandt fire spillere på delt tredjeplads i -4.

Foto: Getty Images.

DEL
Forrige artikelEt slag fra omspil
Næste artikelFørste philippinske majorvinder
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.