ANNONCE
Besøg Skærbæk Mølle Golfklub – én af Vestjyllands smukkeste og mest udfordrende golfbaner – og slut af med et dejligt ophold på Bechs Hotel i Tarm.

Mange tror, at området omkring Ølgod er flad som en pandekage. Intet kan være mere forkert, og det kan opleves i Skærbæk Mølle Golfklub Ølgod.

Her vil man møde en udfordrende og naturskøn 18 hullers natur bane. Banen er lettere kuperet og ligger omgivet af fredede områder, såsom skov, hedearealer, gravhøje m.v.
Der er også mulighed for at opleve et rigt og varieret plante- og dyreliv.

Der er driving range og puttebane ved hul 1, så der er mulighed for at varme op til runden.

Banen ser måske uskyldig ud, men den skal spilles med omtanke og præcision. Der er mange spændende huller – også for de langtslående.

Mange spillere føler sig udfordret af hul 18. Et par 3 hul, omkring møllesøen. Men et smukt afslutningshul, hvor man kommer lige hen til klubhuset og den hyggelige terrasse ud mod søen.

Der er ingen restaurant, men mulighed for at købe fadøl, øl, vand og vin med venlig selvbetjening – hvis ikke lige én eller flere af klubbens mange frivillige er tilstede for at tage i mod og servicere gæsterne.

Så er det tid til at køre til Bechs Hotel i Tarm. En køretur på 10 km.

Her vil I blive mødt at et veluddannet og fleksibelt personale, som vil sørge for jeres indkvartering i et af hotellets 40 moderne og velindrettede dobbeltværelser, alle med radio, TV og internet. Hotellet er et rigtig godt spisested, så glæd jer til en god middag.

Forvent at blive forvænt – er et motto, som hotellet gør alt for at leve op til.

Hotelværten – Finn Larsen – er for det meste selv i restauranten, og med ham kan man altid få en munter og hyggelig snak.

Står dagen derpå ikke i golfens tegn, så er der rig mulighed for at opleve Skjern Enge, som er rig på oplevelser, hvad enten man ønsker at studere det betagende fugleliv, prøve lykken med fiskestangen eller vandre ad de mere end 20 kilometer stier, der er anlagt i naturområdet. Området besøges årligt af flere tusinde turister, der ønsker at opleve de vidtstrakte enge, den høje himmel og Danmarks eneste floddelta.

ANNONCE
Forrige artikelUgens tv-golf: Major for kvinder og 11 danskere i München – én af dem debutant
Næste artikelOndt i ryggen er en folkesygdom – også for golfspillere
Golfbladet er Danmarks største golfavis, som nu også tilbyder et digitalt univers. Vi bringer nyheder, billeder, analyser samt anmeldelser af udstyr, baner og rejser.