Banen i Ry var under gode betingelser ingen udfordring for feltet i Made in Denmark Challenge presented by Freja. Godt nok måtte spillet afbrydes en overgang pga. tordenfare, så der er enkelte spillere, som ikke er færdige med første runde, men de har ingen betydning i toppen.

Benjamin Poke (billedet) var bedst blandt de 18 danske deltagere med en runde i -8, der placerer ham som delt nr. 2 med Craig Howe og Mark Young, et enkelt slag efter tyske Marcel Schneider.

Som nr. 11 ligger to gange Martin, hhv. Leth Simonsen og Ovesen, i -6 som en stor opmuntring, efter at begge har haft det svært i mange uger.

De lokale amatører og supertalenter, Oliver Hundebøll og weekendens danske mester Anders Ejlersen ligger som delt 18 i -5 sammen med Mark Haastrup, og et slag længere tilbage finder vi endnu to stærke amatører, John Axelsen og August Thor Høst.

Hvis betingelserne er lige så gode torsdag, er det umuligt at forudsige den videre udvikling, men hvad man har i hus, har man i hus. Der skal meget fine runder til, for at fx Morten Ørum Madsen og tvillingerne Rasmus og Nicolai Højgaard klarer cuttet, som måske kan blive -6.

Forrige artikelUgens turneringer: Første skridt på vejen
Næste artikelOtte klarede danske cuts i Ry – resultatrundtur – opdateret
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.