Forholdene i BMW International Open på München Eichenried blev sværere og sværere, efterhånden som det blæste med større styrke, og derfor var det en fordel at være tidligt ude. Det var David Micheluzzi, Australien, der fører i -6, og det var også Thomas Bjørn (billedet), Søren Kjeldsen og Niklas Nørgaard, som siden fik selskab af Jeff Winther på -3, der rækker til en 12. plads.

Derfra er der langt placeringsmæssigt til 108 Søren Broholt Lind +1, 127 Jonathan Gøth-Rasmussen +2 og 140 Sebastian Friedrichsen +3, men afstandene er så små, at de alle har en chance for at klare cuttet fredag.

Bernhard Langer, der spiller sin turnering nr. 507 på DP World Tour og har bekendtgjort, at det bliver hans sidste, ligger som nr. 54 i -1.

I Aramco Team Series var anden runde en fin dag for danskerne, der ikke lå oplagt til at klare cuttet under de svære forhold, men det gjorde tre af de fire. Nicole Broch Estrup som 25 i +2, Emily Pedersen som nr. 34 i +3 og 60. Smilla Tarning Sønderby i +6. Derimod er det slut for Sofie Kibsgaard +11.

Leona Maguire fører i -8.

I On Tee Grand Prix på Laholms GC fører svenskerne Johannes Axell og Martin Eriksson i -10 foran Morten Toft Hansen, Simons -9. På delt fjerdeplads finder vi Victor Bjørløw, Næstved og Oskar Ambrosius, Viborg i -8 og som delt nr. 7 Christian Jacobsen, Great Northern -7.

På LET ACCESS Tour deler Natacha Høst Husted og Cecilie Finne-Ipsen efter første runde andenpladsen i -1, tre slag efter Mathilda Björkman, Sverige -4.

Cecilie Leth-Nissen og Puk Lyng Thomsen er nr. 31 i +4 og Fie Olsen nr. 56 i +6.

I Silkeborg var forholdene yderst vanskelige på grund af strid blæst og regnbyger. Kun en spiller er efter tre runder under par hos herrerne, nemlig Kristian Hjort Bressum, Great Northern -3, tre slag foran svenskeren Max Bengtsson par. Daniel Toft, Smørum og Oscar Holm Bredkjær, Dragør er delt nr. 7 i +2.

Hos kvinderne er der nu tysk dominans: 1. Hannah Karg -4. 2. Emilie von Finckenstein -1. Cecilie Eggesen, Stensballegaard er nr. 3 i +2, Olivia Grønborg, Smørum nr. 4 i +4. Sarah Skovgaard Bils, Hillerød nr. 6 i +8. Christina Jacobsen, Smørum +9, og når vi tager Nina Andersen, Great Northern med som nr. 8 i +12, er årsagen, at hun spillede dagens bedste runde i -2.

DIAC afslutttes fredag, hvor de første spillere slår ud kl 7, og førerbolden hos herrerne kl. 11.13. Ind imellem slår damerne ud med med deres førerbold kl. 10.51.

 

Forrige artikelDIAC og On Tee Grand Prix
Næste artikelTo Great Northern-triumfer på få timer
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.