Fredag eftermiddag blev vellykket for Great Northerns GC, da to af deres spillere inden for et par timer vandt internationale begivenheder.

Først vandt Christian Jacobsen (billedet) i Sverige On Tee Championship på Laholms GC i -14 efter en forrygende sidste runde i -7. Til det sidste kæmpede han med svenskeren Hohannes Axell, som han var et enkelt slag efter før sidste hul. Han skulle have birdie for at få omspil, men han gjorde det bedre end det, da han sluttede med en eagle. Ganske eventyrligt. Axell sluttede i -13.

Victor Bjørløw, Næstved sluttede som nr. 6 i -10 efter sidste runde i -2, og Jens Kristian Thysted spillede sig fint fremad til nr. 12 i -8.

I Golfbox Road to Europe er Jens Kristian Thysted nr. 2, Alexander George Frances nr. 4 og Christian Jacobsen nr. 8.

I Silkeborg var Kristian Hjort Bressum, Great Northern en overgang fire slag foran, men på en dag med voldsomt vejr var det ikke sådan lige at holde fast, og kerteminderen løb ind i en dobbeltbogey samtidig med, at tyskeren Morris Schiefner fik en birdie. Kun et slag tilbage, men det tog han med sig i klubhuset til sejr i -4 foran Schiefner -3 og en anden tysker, Cedric Otten som nr. 3 i -1.

De var de eneste, der sluttede under par, mens Daniel Toft, Smørum og Max Bengtsson, Sverige delte fjerdepladsen i +1. Victor Thybo, Sønderjyllands GK blev nr. 6 i +2, mens Alexander Møldrup, Smørum og Oscar Holm Bredkjær, Dragør delte niendepladsen i +3.

Hos damerne blev det til tysk dobbeltsejr. Hannah Karg sejrede i -1 foran Emilie Vinckenstein +1, og derefter fulgte tre danskere: 3. Olivia Grønborg, Smørum +5. 4. Cecilie Eggersen, Stensballegård +7 og Sarah Skovgaard Bils, Hillerød +11.

Forrige artikelBjørn og Kjeldsen imponerer – torsdagsoversigt
Næste artikelWinther og Bjørn nr. 8 – Emily blev nr. 8 – Natacha Høst Husted fører
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.