De ventede og ventede og ventere, men kl. 16 på anden dag af Insperity Invitational oykkedes det endelig at sende feltet på banen, så Thomas Bjørn, der på billedet putter for eagle på sit første hul, men fik birdie, fiik sin Champions Tour debut. Han nåede at spille 11 huller, før hornet lød for spilafbrud pga. mørke, og dem gik han i -2. Det placerer ham aktuelt som nr. delt 18. Tim Petrovic fører i -6 for 12 huller.

Nicole og Emily nr 28

Det ville være meningsløst for tiden at spille en match for kvinder mellem Asien og resten af verden, som det igen fremgik af HSBC Women’ Championship i Singapore. Her blev Nicole Broch Larsen og Emily Pedersen delt nr. 28 i -3 efter en sidste runde i +1. Nanna Koertz Madsen blev nr. 63 i +7.

I toppen var der drama. Efter 16 huller var det stadig lykkedes australske Hannah Green at forsvare sin føring mod to himmelstormere bagfra. Vinderen af ANA Inspiration, Patty Tavatanakit, gik i -7, men nåede kun frem som nr. 4 i -15, mens Hyo Joo Kim gik i -8 og kom frem som nr. 2 i -17, et slag efter Hannah Green.

Bogeys på de to sidste huller kostede imidlertid såvel sjr som omspil, og Hyo Joo Kim vandt.

Foran spændende finale i Valspar Championship

På PGA deler Sam Burns og Kvin Bradley føringen i -14 foran Max Homa -13 før sidste. runde. Begge danskere missede cuttet.