Såvel Thorbjørn Olesen som Joachim B. Hansen fandt det gode spil frem igen til sidste dag af Tenerife Open  på Costa Adeje Golf. Da Olesen var i klubhuset i -15 (-5 for dagen), var han nr. 7, men der var mange på banen, der kunne score, og slutfacot blev en 11. plads.

Joachim B. Hansen gik i -4 og blev samlet nr. 20 i -13, mens Nicolai Højgaard efter en glimrende start med to birdies på de seks første huller pludselig gik helt i kulkælderen, gik dagen i +4 og sluttede som nr. 74 i -2.

I toppen var Dean Burmester (billedet/ Getty) suveræn. Det meste af dagen havde han 3-4 slags føring, men polakken Adrian Meronk og finnen Kalle Samooja skyggede ham længe, hvis der skulle blive en chance, så det var en overraskelse, da Nicolai von Dellingshausen med en eagle på 20 snuppede andenpladsen. Burmester gik sidste runde i -9, og slutstillingen i toppen blev: 1. Burmester -25. 2. von Dellingshausen -20. 3. Meronk og Samooja -19.

Pænt uden at være prangende

De fire danskere i Bain’s Whisky Cape Town Open gjorde det pænt, selv om vi havde håbet på mere under vejs. John Axelsen var bedst sidste dag med en runde i -5, så han besatte en 22. plads i -8, et slag efter Niklas Nørgaard Møller som nr. 14 i -9, mens Martin Leth Simonsen blev nr. 42 i -4 og Nicolai Kristensen nr 51 i -3.

Der måtte omspil mellem to sydafrikaneren til til at finde vinderen J. C. Ritchie, der sammen med  Jacques Blauw var sluttet i -14.