24-årige Sam Burns vandt karrierens første PGA Tour sejr, da han med sikker margin holdt rutinerede Keegan Bradley bag sig og vandt Valspar Championship i Florida med tre slag.

Burns har flere gange i denne sæson banket på til den første sejr, men har ikke kunnet gøre arbejdet færdigt. Det kunne han søndag med en sidste runde i 68 slag (-3), hvor han tilmed kunne tillade sig at slutte af med en bogey for 17 under og altså tre slag til Bradley. Bradley udspillede sin sejrschance med dobbeltbogey-bogey på 13. og 15. hul og så hjælper det ikke meget at man har ført eller haft andel i føringen hele turneringen igennem.

Norske Viktor Hovland leverede endnu en toppræstation. Dagens bedste rundt, 65 (-6), indbragte ham en delt tredjeplads med Cameron Tringale i -13.

Weir bedst i regnen

Regn i Texas betød at PGA Tour Champions turneringen Insperity Invitational måtte kortes ned til 36 huller, da spillerne søndag først skulle afsluttede lørdagens første runde. Thomas Bjørns debut på Champions Tour blev ikke nogen festforestilling. Han afsluttede 1. runde med at gå +4 på de sidste syv huller, og endte med 74-71 for en delt 45. plads.

Canadiske Mike Weir vandt i -10, to slag bedre end Tim Petrovic, David Toms og John Daly, der trods efterveerne af en kræftsygdom altså stadig kan noget på sine bedste dage.

Malene klarede cuttet

Malene Krøllbøll Hansen klarede cuttet på Symestra Tours Garden City Charity Classic men blev to slag dårligere for hver runde 73-75-77 og sluttede langt nede i feltet.

I toppen besejrede Vu Wu…jo, den er god nok. Lilla Vu gik -8 og vandt med ét slag foran bedste veninden Beth Wu.

Foto: Getty Images