Det er den formstærke 33-årige Peter Malnati, der fører feltet an efter første runde af Bermuda Championship. Der var blot en enkelt bogey på hans scorekort, og ni birdies, i en flot runde i 63 slag (-8). Den kom allerede i formiddagsrunden og blev aldrig overgået. Dermed fører Malnati, der altid spiller i klædt en bøllehat, turneringen. Nærmeste forfølgere er Doug Ghin og Ryan Armour i -7, førstnævnte chippede i for birdie på sidste hul og Armour holede et vildt indspil på 15. Malnati, der har spillet overbevisende i efteråret, fik rundens eneste bogey på det ellers ikke så vanskelige par5-hul 17., men svarede igen med en birdie på 18.

Godkendt

Rasmus Højgaard fik sin egentlige debut i en PGA Tour-turnering med en runde i 70 slag (-1), hvilket placerer ham ligen inden for cutgrænsen. Han startede på bag9, med birdie på 11. hul og derefter yderlige én birdie og to bogeys. På hans sidste ni huller blev det fine birdies på 2. og 4. hil, men på 5. hul gik det galt med en dobbeltbogey, og der skulle birdie til på dagens sidste hul, 9, – par4 – for et holde sig under par. Det er dog en godkendt debut.

Lucas Bjerregaard var ude som en af de sidste og startede også fint med birdie allerede på 2. hul, men fik bogeys på 4. og 8. hul inden en birdie på 9. bragte ham tilbage til par. På bag9 blev det til birdie på 11. og bogey på 15., og det lykkedes ikke at udnytte par5 hullet 17. Dermed en runde i par 71 og en placering akkurat på den forkerte side af cuttet.

Fredag venter ganske vanskelige forhold med hård vind, så begge danskere skal på hårdt arbejde for at klare cuttet.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelGod start for Jeff på Cypern
Næste artikelDomaine Nyballe – Troldungen i dansk vin
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.