Han er snart 48 år gammel, og hører bestemt ikke til DP World Tours hardhittere, men få kan som Søren Kjeldsen sætte en solid golfrunde sammen, når svinget sidder der, og det gjorde det torsdag for den danske tour-veteran, der spiller turnering nummer 670 på DPWT i denne uge.

Søren Kjeldsen gik en bogeyfri runde i 66 slag (-5) i første runde af Soudal Open på Rinkven International GC i Antwerpen i Belgien, og det placerer han på en mangedelt fjerdeplads efter svenske Simon Forsström (-7), tyske Marcel Siem og engelske James Morrison (-6).

Også Thorbjørn Olesen ligger godt til efter en første runde, som han spillede i selskab med bl.a. sin gode ven, Thomas Bjørn. Trods en bogey på 1. hul, og uden at nå sit topniveau, gik Thorbjørn runden i 3 under par, 68, og det placerer ham på delt 15. plads.

Thomas Bjørn kom rundt i par. Det er 1 slag dårligere end Christoffer Bring (-1) og 2 efter Martin Simonsen (-2, med fire huller igen). De øvrige danskere: John Axelsen +1, Jeff Winther +2, Marcus Helligkilde og Oliver Hundebøll +3 (begge med et par huller tilbage) mens Lucas Bjerregaard efter en runde i 76 (+5) ligger delt fjerdesidst og fortsat ligner en spiller helt uden tro på egne evner – i hvert fald når der er et scorekort i lommen.

Se scores her.

Der er to danskere med i The G4D Open på Woburn, som er DPWT’s serie for spillere med fysiske eller mentale handicaps. Inden finalerunden ligger Casper Holst-Christensen på syvendepladsen, mens Rasmus Skov Løt er på delt 25. plads.

Foto: Getty Images

Forrige artikelGolfbladet – Maj 2023
Næste artikel60’er trods flækket driver
Morten Buckhøj
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.