Med en enkelt runde tilbage af Q-school-finalen i Spanien ligger Christoffer Bring og John Axelsen delt nr. 5 i -15 med fem slag tilbage til placeringen som nr. 25, der er den sidste, der får kort til DP World Tour 2023. Bring gik fjerde runde i -10 og femte i -6, vel at mærke uden en eneste bogey.

John Axelsen er dermed blevet indhentet, selv om også han scorer heftigt, så nu ligger de to danske spillere delt nr. 5. De skal ikke spille sammen i sidste runde, men Bring får nok noget af en oplevelse, når han spiller med Kiradech Aphibarnrat.

Nicolai Kristensen var en af de få i toppen, der gik dagen i par, og det kostede straks dyrt. Han er nr. 31  i -13, mens Benjamin Poke er nr. 62 i -8.

Billedet er lagt på Facebook af Michael Axelsen og viser John Axelsen (tv) og Christoffer Bring som 11-12-årige. I morgen er de forhåbentlig mellemmer af DP World Tour.

Forrige artikelFire danskere klarede cuttet – de tre i top-10
Næste artikelUgens tv-golf: Sæsonfinaler
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.