Det gælder sæsonfinaler på både DP World Tour og LPGA Tour i denne uge, og begge steder med dansk deltagelse.

Damerne først: Nanna Koerstz Madsen er nummer 28 på ranglisten og klart indenfor de 60, der har fået adgang til CME Group Tour Championship i Naples i Florida. Næsten hele verdenseliten er på plads, så Nanna, der har haft en svær sæson siden hun vandt i marts, med store omvæltninger både privat og i sit team, har alt at vinde.

V Sport Golf sender torsdag til lørdag fra kl. 20.00 og søndag fra kl. 19.

Rasmus Højgaard spiller torsdag med Robert MacIntyre.

DP World Tour Championship spilles vanen tro i Dubai, og her går spillerne ud i placeringsrækkefølge, hvilket giver lidt af nogle sukkerbolde allerede torsdag, hvor Shane Lowry-Viktor Hovland, Tommy Fleetwood-Matt Fitzpatrick og Rory McIlroy -Ryan Fox er de sidste tre bolde på banen. Thorbjørn Olesen skal ud med Victor Perez og Rasmus Højgaard med skotske Robert MacIntyre. Mon ikke Ryder Cup-kaptajn Luke Donald kigger lidt med på den bold?

V Sport Golf sender golf til morgenkaffen fra kl. 8.00, dog 7.30 søndag.

Endelig spiller PGA Tour The RSM Classic fra St. Simons Island i Georgia. Herfra sender Discovery+/GOLFTV og Eurosport 2 fra kl. 18 torsdag-fredag, og fra kl. 19 i weekenden.

Foto: Getty Images

Forrige artikelBring 36 huller i -16 uden bogeys – han og Axelsen er en runde fra DP World Tour
Næste artikelSpa, velvære – og whisky på saunastenene
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.