Den professionelle golfverden bliver virkelig godt og grundigt rystet i disse dage og uger.

I forrige uge havde LIV Golf Series premiere med pomp og pragt i London, og lige siden har rygterne svirret om hvem, der lader sig lokke af Greg Norman og de mange saudiske millioner.

Seneste skud på stammen er den flerdobbelte major-vinder og verdensetter, Brooks Koepka, som ellers brugte interviewtid inden US Open på at skælde journalisterne ud for at bruge for meget tid på at stille spørgsmål om LIV Golf. Det var journalisternes skyld, mente Brooks, at der var for meget fokus på LIV Golf og for lidt på US Open.

Også den mexicanske stjerne Abraham Ancer forventes at skifte PGA Tour-medlemskabet ud med LIV Golf, mens hårdnakkede rygter om at Collin Morikawa var ved at lade sig overtale er blevet skudt ned af hovedpersonen selv, som på Twitter har skrevet at han bliver hvor han er.

Brooks Koepkas lillebror, Chase, som en periode forsøgte sig på European Tour, og ellers frister en tilværelse et godt stykke under PGA Tour-niveau, var med i den første LIV Golf turnering i London i sidste uge. Måske blev han bare brugt som brækjern til at åbne døren til storebror, måske med håndslag om selv at få et par lukrative sæsoner på LIV inden større og mere prominente navne optager de 48 pladser i felterne.

Et af de prominente navne er i øvrigt Brooks Koepkas foretrukne hade-objekt på de sociale medier, Bryson DeChambeau, der også har ladet sig lokke af udsigten til en forgyldt fremtid.

Der sker nyt hele tiden, men vi forsøger i det kommende GOLFBLADET at tegne et billede af LIV Golf og de konsekvenser det får for verdensgolfen.

Foto: Getty Images