Trods gode finalerunder kom hverken Lucas Bjerregaard eller Joachim B. Hansen til at spille en rolle da Acciona Open de Espana skulle finde sin afgørelse.

Joachim B. Hansen var ellers 5 under par efter bare syv huller og lignede en, der ville sætte en vild spurt ind, men i stedet gik han i stå og fik ikke flere birdies men derimod tre bogeys for en 24. plads i -11. Lucas Bjerregaard endte tre slag bedre, på delt 12. plads, med en afsluttende birdie efter at have drivet 18. green. Fint uge for nordjyden, der langsomt synes at være ved at genfinde formen og selvtilliden. Søren Kjeldsen gik -3 og sluttede på 53. plads.

Afgørelsen blev et rent spansk anliggende, med Rafa Cabrera Bello og Adri Arnaus i hovedrollerne. Cabrera Bello er klart det største navn, men har længe kæmpet med spillet, mens Arnaus faktisk er bedre placeret på verdensranglisten. Begge sluttede i 19 under par, efter at Rafa havde måtte arbejde hårdt for en afsluttende par, og skulle derfor i omspil.

Her viste Rafas erfaring sig som en fordel. Arnaus kiksede sit korte indspil, mens Cabrera Bello slog sit indspil ind til et par meter. Og da Arnaus ikke fik sit birdieputt i kunne Cabrera Bello tage sejren ved stensikkert at sætte puttet midt i hullet og dermed skrive sit navn på en lang, ærværdig liste over spanske spillere der har vundet sit lands nationale mesterskab.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelUSA: Malene faldt tilbage
Næste artikelUSA: Suveræne sydkoreanske sejre
Avatar
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.