Sydkorea er for alvor en magtfaktor i international golf.

Det har den østasiatiske stat længe været hos kvinderne, men nu er mændene også ved at komme efter det. I Shriners Children’s Open i Las Vegas var Sungjae Im i hvert fald suveræn, da han knuste al modstand i finalerunden. Han gik en 62’er (-9), men fem birdies i træk fra 9. hul, og kunne tillade sig at spille de sidste fem huller i par uden at komme i fare. Han vandt i -24 med hele 4 slag til Matthew Wolff og med Marc Leishmann, Adam Schenk og Rory Sabattini på tredjepladsen.

ReKOrd

Endnu mere overlegen var Jin Young Ko (billedet) hos kvinder i Cognizant Founders Cup, hvor verdens nummer 2, men aktuelt bedste spiller, førte fra start til slut. Sejren endte med at blive på 4 slag til tyske Caroline Masson, der med andenpladsen rykkede langt frem på ranglisten og er sikker på at komme med i slutspilsturneringerne i Florida.

I finalen gik Ko en 66’er og dermed tangerede hun Annika Sörenstams LPGA rekord med antal runder i træk i 60’erne – 14 er det blevet til for Ko, der sikrede sæsonens tredje sejr og blot er et mulehår fra at overhale Nelly Korda på både Race to CME ranglisten og Rolex Ranking.

I Florida sluttede Malene Krølbøll Hansen på 59. plads i Symetra Tour Championship. Turneringen blev vundet af thailandske Prima Thammaraks, der i finalen levede op til sit fornavn med en 65’er.

Foto: Getty Images