Lørdag tog man hul på Danmarksturneringen for hold, og det store chok kom fra damernes Vestkreds, hvor Viborg rundbarberede Aalborg 12-0. Der var blot et enkelt opgør, der gik til 18. hul, så det var en sikker sejr på alle måder.

Den anden kamp i puljen sluttede 9-3 til Vejle over Odense.

I Østkredsen kom der også et par overraskelser i matchen mellem Smørum og Helsingør. Først tabte Smørums Nanna Koerstz Madsen og Amalie Leth-Nissen deres foursome mod Anna Høybye – Melissa Johansen på 18. hul, og siden besejrede Katrine Vynne Laursen (billedet/ Jesper Vinzents) fra Helsingør Cecilie Leth-Nissen så sikkert som 6&4.

Nu er der bare det ved Smørums bredde, at der er plads til et par tilbageslag. De forsvarende mestre vandt alligevel kampen med 8-4. Hillerød kunne heldigvis stille hold i Kokkedal, selv om kollegianerne ikke er hjemme fra USA, og de vandt kampen med 8-4, bl.a. med to sikre sejre til til Nicole Broch Estrup og  Fie Kjærgaard Olsen.

Søndag fortsættes i alle rækker med anden runde.

Forrige artikelMoving day med behersket dansk succes
Næste artikelNicolai Højgaard var bedst af alle sidste dag og blev nr. 5
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.