Christian Bæch (billedet) spiller omspil om sejren i PGA Championship på Nordic League på Österlens GK, efter at han og Gudmundur Kristjansson begge sluttede i -9, begge med birdie på 18. hul.

De har allerede spillet tre omspilshuller, og især det andet var dramatisk, da danskeren fra Himmerland Golf & Spa holede et birdieputt fra 20 m, hvorefter islænderen fra Reykjavik klarede at dele hullet fra 5 meter!

Spillet måtte afbrydes pga. torden, og hvor længe det hængeparti varer, er det ikke let at spå om, men vi bringer resultatet, så snart det foreligger.

På Challenge Tour var moving day ikke god for danskerne. Martin Leth Simonsen er nr. 9 i -2, Nicolai Højgaard nr. 13 i -1, efter at han spillede dagens sidste fem huller i +3, Benjamin Poke og Christian Gløet er delt 42 i +4.

Skal vi tage forskud på dagens LPGA? Nanna Koerstz Madsen startede runden bogey-bogey-par-bogey, men fortsatte den birdie-birdie-birdie-birdie-bogey. Par for 9, men bestemt ikke begivenhedsløst. Gad vide, hvad facit kan blive?

Forrige artikelWoodland fører på Pebble Beach – 5 danskere i USA
Næste artikelWoodland fører stadig – Nannas crazy kort – Nydeligt af Krølbøll
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.