US Open på Pebble Beach er et fascinerende skuespil, hvor det er imponerende, som verdenseliten kan håndtere hård rough og minimale greens. På de to første runder har først Justin Rose og derefter Gary Woodland (billedet) præsteret runder i -6, og sidstnævnte fører i -9 foran Rose -7, Louis Oosthuizen -6, Aaron Wise og Rory McIlroy -5. Blandt spillerne i -4 finder man Brooks Koepka, mens Tiger Woods sluttede anden runde af med to bogeys og ligger som 32 i par, i øvrigt sammen med det norske stortalent Viktor Hovland.

Thorbjørn Olesen havde en glædesløs og birdieløs dag med fire bogeys og en enkelt dobbeltbogey, så hans slutfacit blev +6, mens Lucas Bjerregaard sluttede i +13, efter at han igen havde snuppet sin del af rampelyset med en 11’er på hul 18 i første runde.

Det går bedre for Nanna Koerstz Madsen i Meijer LPGA Classic, hvor hun gik anden runde i -3 og ligger som 37 i -4. Cuttet er med få spillere tilbage på banen ved mørkeafbruddet -1, og Emily Pedersen lå i par, til hun gik sine fem seneste huller i +4. Det kan hun ikke hente på de to huller, hun har tilbage.

Endelig spiller Malene Krølbøll Forsyth Classic på Symetra Tour og ligger nr. 16 i -2 efter første runde.

Forrige artikelSuperrunde af Nicolai Højgaard
Næste artikelChristian Bæchs omspil afbrudt – lala dag på Challenge Tour
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.