Det blev til den niende danske sejr i 13 turneringer i denne sæson på Nordic Golf League, hvor den danske dominans nærmets er uhørt.

Sejren i Unicef Championship på Lübker Golf Resort gik til Korsørs Christian Jacobsen, der vandt sin første sejr som professioenl. Der skulle dog stort drama til at det kom så langt.

Inden sidste hul lå det nemlig svensk sejr til Viktor Edin, der lå i -10, mens Christian Jacobsen var i klubhuset i -9, samme score havde Jeppe Kristian Andersen, som gik i førerbolden med Edin.

Edin lavede alverdens ulykker og endte med en dobbeltbogey, som sendte ham ned på delt tredjeplads. Jeppe Kristian Andersen kunne kun levere en par på det afsluttende par5-hul og dermed skulle de to danskere i omspil.

Her drivede Jeppe Kristian i vandet, mens Jacobsen flirtede med out. Til sidst kunne Christian Jacobsen relativt stressfrit to-putte for en par og sejren.

Charlie Lindh delte tredjepladsen med uheldig Edin, mens Christoffer Bring, Frederik Tøttenborg og svenske Rasmus Holmberg delte femtepladsen.

På Road to Europe fører Sebastian friedrichsen foran svenske Simon Forsström og Jeppe Kristian Andersen, men blot 748 € skiller de tre.

Foto: ECCO Tour