Morgenskyggerne er stadig lange fra solen, som formentlig vil forsvinde i dagens løb. Vinden er nærmest ikke eksisterende, men vil formentlig tage til i løbet af de kommende timer, hvor der også kan komme krabbe byger. Alt er helt normalt i turneringen, hvor det kan være afgørende for chancerne at være i den del af feltet, der får de bedste vejrbetingelser – som er der netop nu.

Naturligvis skulle første slag på den kun anden The Open på Royal Portrush slås af Darren Clarke, som overraskende pludselig vandt turneringen, da man netop havde opgivet, at han ville skrive sig på vinderlisten. Clarke så godt ud og hilste taknemligt over modtagelsen til publikum (billedet/ Getty).

Titusindvis af tilskuere var på plads trods tidspunktet, der i Nordirland var kl. 6.30, og heldigvis var Clarkes slag glimrende.

148th Open Championship - Day One Getty Images
Ikke en plads var ubesat, da Darren Clarke slog The Opens første slag.

– Left, kommanderede han, og bolden, som flirtede med roughen i højre, adlød og lagde sig i fairways højre side. Siden slog han på green og sikrede sig turneringens første birdie. Spørg lige, som det var den perfekte start på The Open 2019?

Forrige artikelPadel indtager Danmark
Næste artikel36.e ÅRET’S RYDER CUP GOLF MATCH DANMARK – SVERIGE.
Svend Novrup
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.