Såvel i Texas som i Australien gør danske damer det godt.

På LPGA spillede Emily Pedersen anden runde i -4 og ligger som nr. 10 i -10, bl.a. delt med Nelly Korda og Celine Boutier. Hun har fire slag frem til den førende australske spiller, Hannah Green, mens andenpladsen deles af Sarah Schmelzel, USA og Peijun Chien, Korea i -13.

Der skulle scores kaskader af birdies for at være med fremme, og cuttet blev så højt som -5. Det havde Nanna Koerstz Madsen intet problem med, men der var ikke så mange birdies, så hun ligger nu som nr. 45 i -7.

I Women’s New South Wales Open rykkede Smilla Tarning Sønderby (billedet/ Getty) med en runde i -3 frem som nr. 14 i -4. Sådan så det ikke ud, da hun nåede 14. hul. Da lå hun samlet i +1, men så sluttede hun af med birdie-par-birdie-eagle-birdie. Sådan!

Ikke mindre end 13 spillere deler placeringen som nr. 16. Blandt dem er Nicole Broch Estrup, der gik runden i -1. Cuttet blev +2.

Mariajo Uribe, Colombia fører i -12, tre slag foran Pei-Ying Tsai, Taiwan.

I Texas Children’s Hospital Open er Thorbjørn Olesen i +9 ude. Cuttet blev +1, og turneringen føres af Tony Finau i -9.

 

Forrige artikel3 populære online spillemaskiner/slots med golftema
Næste artikelIngen stor moving day i Indien – to danskere videre i French Amateur
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.