Moving day blev ingen bevægende dag for de tre danskere i finalen af Hero Indian Open. Par betød for Jeff Winther (billedet/ Getty), at han rykkede tilbage til nr. 17 i -7, 11 slag bag Keita Nakajima, Japan, der godt nok ‘kun’ gik i -4, men udbyggede sin føring til fire slag. Han ligger i -18, mens Romain Langasque og Gavin Green deler andenpladsen i -14.

Niklas Nørgaards +1 betød, at han rykkede tilbage som nr. 24 i -6, mens -1 for Marcus Helligkilde betød et avancement på ni pladser til nr. 40 i -3.

I den franske U-21-turnering klarede to danskere sig videre til 1/16-finalerne. Benedicte Brent-Buchholz som nr. 5 i +1 og Johanna Axelsen som nr. 21 i +5. Victoria Kristensen som 47 i +9, Liva Krøl Andersen og Marie Elena Madsen som nr. 70 i +13 kom ikke videre.

I 1/16-finalerne vandt Brent-Buchholz 2&1 over en italiensk spiller, mens Axelsen slog en svensker 1 up. 1/8-finalerne spilles lørdag eftermiddag.

Forrige artikelDanmarks dygtige damer – utrolig afslutning af Smilla Sønderby
Næste artikelEmily Pedersen spiller for sejr i Arizona – påskedagsoversigt
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.