Emily Pedersen (billedet/ Getty) ligger før sidste runde af Ford Championship i Gilbert, Arizona på tredjepladsen i -13, efter at hun gik moving day i -3. Hun har kun to slag frem til Carlota Ciganda, Spanien, Hyo Joo Kim, Sydkorea og Sarah Schmelzel, USA, mens fjerdepladsen deles af Maja Stark, Sverige og Yuka Saso, Japan i -14.

Det kræver en super præstation at vinde turneringen, for Emily Pedersen har ikke blot fem spillere foran sig, men ligger lige med ni andre!

Også Nanna Koerstz Madsen gik i -3, og det betyder, at hun er nr. 29 i -10 og stadig kan blande sig i kampen om at slutte i top-10.

Også de danske spillere i New South Wales Women’s Open i Australien gør det godt. Med en runde i -4 tog Nicole Broch Estrup et stort skrift fremad og ligger som nr. 6 i -7. Hun har næppe chance for at vinde turneringen, da Mariajo Uribe, Colombia, fører i -14 foran Bronte Law, England i -13.

Smilla Tarning Sønderby ligger nr. 12 i -5 efter en tredje runde i -1.

I Texas Children’s Houston Open er jævnbyrdigheden kolossal, og fem spillere deler føringen i -9 efter en af de mærkværdige runder, hvor der hele tiden lå en mængde spillere i den score, men ingen formåede at klare sig til -10. De fem er David Skinns, England, Stephan Jaeger, Tyskland, Scottie Scheffler, USA, Alejandro Tosti, Argentina og Thomas Detry, Belgien.

I kampen om Esmond Trophe i Frankrig tabte såvel Benedicte Brent Buchholz som Johanna Axelsen i 1/8-finalerne, mens Emma Bunch fører en collegeturnering i USA før sidste runde.

Forrige artikelIngen stor moving day i Indien – to danskere videre i French Amateur
Næste artikelJeff Winther nr. 9 – Emma Bunch vinder i USA
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.