Keita Nakajima kørte sikkert sejren hjem i Hero Indian Open i New Delhi. Hans store forspring gjorde, at han kunne gå sidste runde i +1 og stadig være fire slag foran i denne slutstilling i toppen: 1. Keita Nakajima, Japan -17. 2. Veer Ahlavat, Indien, Sebastian Söderberg, Sverige og Johannes Veerman, USA -13.

Söderberg fik 29 birdies i turneringen, flere end nogen anden, men en snemand, en triple bogey, en dobbeltbogey og adskillige bogeys trak så meget fra, at hans andenplads er noget af en præstation – nåja, og han fik bogey på sidste rundes sidste hul.

Jeff Winther (på billedet i korte bukser i en af de karakteristiske bunkers med fast væg/ Getty) gik en smuk sidste runde i -4 og sluttede dermed som nr. 9 i -10, mens Niklas Nørgaard gik i +2 og samlet blev nr. 31 i -4. Han fik en kostbar dobbeltbogey på 17. Marcus Helligkilde blev nr. 51 i par.

I race to Dubai er Winther nu nr. 55 og Nørgaard nr. 78.

I USA har Emma Bunch vundet sin tredje collegesejr på tre uger. Denne gang delte hun sejren i 2024 Ping/ASO Invitational med Zoe Campos. Begge sluttede i -9, og de havde identiske scorer i alle tre runder. Ualmindelig sikker ligestilling!

Forrige artikelEmily Pedersen spiller for sejr i Arizona – påskedagsoversigt
Næste artikelMasser af tv-tid til Emily – Nelly Korda og Stephan Jaeger sejrede i hhv. Arizona og Texas
Som mangeårig golfjournalist har Svend Novrup pulsen på livet i golfklubberne. Svend dækker golfturneringer i ind- og udland, og dækker også rejser og baner. Svend elsker historien bag alle emner, og er leveringsdygtig i spændende historiske artikler.