Rasmus Højgaard (syvendeplads/-9) og Niklas Nørgaard Møller (38/-5) er sikre på at klare cuttet i BMW International Open ved München. Lucas Bjerregaard har fortsat chancen. Han er i -2, og cutter ser ud til at blive -4. Lucas mangler tre huller. Resten af danskerne misser cuttet, Thorbjørn Olesen trak sig inden runden. Vi har ikke fået besked om årsagen.

Spillet blev indstillet et par timer på grund af torden.

I EM for amatører klarer syv danskere cuttet, med Rasmus Neergaard-Petersen som bedste dansker på El Saler. Han er i 2 under par på delt sjetteplads, turneringen føres i -7, men den førende er stadig på banen og scoreopdateringen er noget langsom. Turneringen afsluttes lørdag.

På Challenge Tours Open de Bretagne spillede Peter Launer Bæk sig solidt inden for cuttet og ligger nummer 28 inden weekenden. Viktor Bjørløv misser cuttet.

Og i KMPG Women’s PGA har Nanna Koerstz Madsen afsluttet anden runde og kommer til at misse cuttet klart. Emiliy Kristine Pedersen er netop på banen til sin anden runde, og skal formentlig gå minimum 3 under par for at komme med i weekenden.

Foto: Getty Images

DEL
Forrige artikelNicole fører i Tjekkiet
Næste artikelFremragende Emily klarer cuttet
Morten Buckhøj ved alt om, hvad der rør sig indenfor golf. Morten var i mange år bladets udstyrs-ekspert , men er også en fremragende rejse- og baneskribent. Desuden tager Morten gerne kontroversielle emner op og giver dem en saglig behandling. Morten har i mange år arbejdet som golfjournalist, men arbejder også med kulturstof, bl.a. teateranmeldelser.